NAC valt PSV lastig met interesse in trainer: Ik ga niks bevestigen of ontkennen
Goetzee: "Dan we blijven we aan de gang"

NAC valt PSV lastig met interesse in trainer: "Ik ga niks bevestigen of ontkennen"

31-10-2014 12:10
6

NAC Breda hoeft na het afhaken van Gertjan Verbeek niet wanhopig op zoek naar andere kandidaten. Naast Robert Maaskant, met wie binnenkort gesproken wordt, staan er in elk geval nog twee namen op het lijstje.

Volgens BN De Stem denkt NAC aan Ernest Faber en Jean-Paul de Jong. Faber is actief als assistent-trainer bij PSV, waar hij Phillip Cocu ondersteunt. De Jong werkt eveneens in Eindhoven, maar doet als hoofdtrainer van de plaatselijke FC. Met die club staat hij na elf wedstrijden knap vierde.

In Breda wil men niets over de vermeende belangstelling voor Faber en De Jong kwijt. "Ik wil niet meer reageren op losse namen. Ik ga niks bevestigen of ontkennen. Dan we blijven we aan de gang", zegt directeur Justin Goetzee. Eerder werd al wel bevestigd dat er een gesprek met Maaskant volgt. Daarnaast zou NEC-trainer Ruud Brood in beeld zijn.

Faber
Het is overigens nog maar de vraag of de komst van Faber haalbaar is, mocht blijken dat hij uiteindelijk bovenaan de lijst staat. Volgens zaakwaarnemer Kees Ploegsma is een snel vertrek niet aan de orde. "Faber maakt dit seizoen gewoon bij PSV af, een tussentijds vertrek is onbespreekbaar", laat hij weten.