'Strootman in de zomer naar Manchester United, handen zijn al geschud'
Strootman blijft in verband gebracht worden met Manchester United

'Strootman in de zomer naar Manchester United, handen zijn al geschud'

21-11-2014 11:05
7

Louis van Gaal is er alles aan gelegen om Kevin Strootman volgend seizoen naar Manchester United te halen. De Nederlandse oefenmeester beschouwt de voormalig PSV'er als de ontbrekende schakel op het middenveld.

Strootman is pas net hersteld van een zware knieblessure en maakte twee weken geleden zijn rentree voor AS Roma. Het is de bedoeling dat Strootman in de zomer naar de Premier League komt, dat meldt Hugo Borst in gesprek met TALKsport. Borst meent dat de overeenkomst vorig seizoen tijdens PSV - Feyenoord al werd gesloten. Toen zaten beide heren samen met Robin van Persie op de tribune.

"Van Gaal vroeg in dat gesprek of Strootman geïnteresseerd zou zijn om te spelen voor Manchester United en daarop reageerde Strootman dat hij dat wel zag zitten. Ze hebben de handen al geschud", verklaart Borst. Ed Woodward, vicevoorzitter bij United, meldde afgelopen dinsdag dat de club in de winter waarschijnlijk geen aankopen zal doen. "We hebben spelers in het vizier, maar die proberen we pas in de zomer te halen."