FC Groningen staat voor hels karwei: Een aantal flinke bergetappes te gaan
Van de Looi staat met Groningers voor zware wedstrijden

FC Groningen staat voor hels karwei: "Een aantal flinke bergetappes te gaan"

21-11-2014 16:30
2

FC Groningen gaat zondag op papier een lastig karwei tegemoet om PSV te verslaan. Trainer Erwin van de Looi liet vrijdag optekenen dat hij vindt dat PSV de beste selectie van de Eredivisie heeft.

In de Euroborg ontvangt Van de Looi zondag met FC Groningen de koploper van de competitie. "PSV is kwalitatief de beste ploeg van de Eredivisie", citeert RTV Noord de oefenmeester vrijdag tijdens het gebruikelijke perspraatje voor het weekeinde. "Spelers als Depay en Wijnaldum zijn toppers in Nederland."

Voor FC Groningen blijft het niet bij één zware wedstrijd. Na het duel met PSV neemt de ploeg het op tegen FC Twente, sc Heerenveen en Vitesse. Van de Looi kijkt uit naar die affiches. "Mooie duels en mooie uitdagingen natuurlijk. Om in wielertermen te spreken. Wij hebben een aantal flinke bergetappes te gaan."

Martijn van der Laan keert waarschijnlijk terug in de wedstrijdselectie na een langdurige liesblessure. Lorenzo Burnet, Nick Bakker, Hilal Ben Moussa, Henk Bos en Nick van der Velden zijn er nog niet bij.