Toornstra blij met Het Legioen: Daardoor kan ik lekker mijn ding doen
Aanwinst maakt verlossende treffer tegen FC Dordrecht

Toornstra blij met Het Legioen: "Daardoor kan ik lekker mijn ding doen"

23-11-2014 10:32
1

Jens Toornstra was zaterdagavond tegen FC Dordrecht (2-0) voor de eerste keer trefzeker in de Rotterdamse Kuip in competitieverband voor zijn nieuwe werkgever. De Feyenoorder, die tot zijn tevredenheid snel geaccepteerd werd door de Rotterdamse supporters, kijkt nu reikhalzend uit naar de komende belangrijke confrontaties met PSV en Sevilla.

De twee wedstrijden moeten winnend afgesloten worden om mee te blijven doen om de prijzen. "Dat klopt. Ik heb er veel zin in. We moeten laten zien wat we waard zijn", aldus Toornstra tegenover Voetbal International.

De oud-speler van onder andere ADO Den Haag en FC Utrecht werd in De Kuip snel een echte publiekslieveling. "Ik ben snel omarmd door de spelers én fans. Daardoor kan ik lekker mijn ding doen."

Feyenoord kon zaterdag pas in de slotfase het verschil maken tegen laagvlieger FC Dordrecht. "Het is goed dat we zoveel kansen creëren, maar dat we het pas zo laat beslisten is zonde. Voor mij persoonlijk was het een heel leuk en mooi moment. Door het moment waarop de goal viel zat er ook wel wat ontlading bij", zei de middenvelder tegenover de camera van FOX Sports.