Feyenoord bulkt van het talent en gaat een rooskleurige toekomst tegemoet
Wilkshire positief over toekomst Rotterdamse club

"Feyenoord bulkt van het talent en gaat een rooskleurige toekomst tegemoet"

26-11-2014 11:42
7

Luke Wilkshire denkt dat Feyenoord een rooskleurige toekomst tegemoet gaat. Dat zegt de positief gestemde routinier van de Rotterdammers in de nieuwste editie van Feyenoord Magazine.

Tot waar Feyenoord dit seizoen kan reiken, vindt Wilkshire lastig in te schatten. "Omdat we vooral begin dit seizoen veel punten hebben gemorst. De goede serie daarna en de stijgende lijn op de ranglijst hebben helaas nog niet geleid tot een topklassering en het puntenverschil met koploper PSV is behoorlijk. Toch ben ik vrij positief gestemd", reageert de Australiër via de officiële kanalen van de club.

"Onze selectie bulkt van het talent. Als ik sommige jongens zie, denk ik: als ik alleen maar over de helft van hun kwaliteiten beschikte, had mijn carrière nog veel mooier kunnen zijn", vervolgt hij. "De ontwikkeling van jonge voetballers gaat met ups en downs en daar hebben ook onze jongens mee te maken."

"Het gaat erom dat ze de juiste lessen trekken uit de fouten die ze maken. Daarom is behalve talent een goede mentaliteit ook zo belangrijk. Dat zit bij de jonge talenten die hier rondlopen wel goed. Daarom ziet de toekomst van Feyenoord er in mijn ogen rooskleurig uit", besluit de 33-jarige Australiër.