Mourinho heeft boodschap aan Huntelaar en co: Ze moeten het accepteren
Chelsea won met 0-5 bij het Schalke 04 van Huntelaar

Mourinho heeft boodschap aan Huntelaar en co: "Ze moeten het accepteren"

26-11-2014 12:50

De overwinning bij Schalke 04 was volgens Jose Mourinho de perfecte prestatie van zijn ploeg Chelsea. Klaas-Jan Huntelaar en de zijnen kregen in eigen huis met liefst 0-5 klop.

Chelsea plaatste zich door de ruime overwinning voor de volgende ronde van de Champions League en Mourinho was zeer content. "Ik kan me niet herinneren dat Chelsea uit zo goed speelde", citeert de BBC de Portugese coach. ''Onder mijn leiding, de leiding van Roberto Di Matteo (ex-coach Chelsea en nu aan het roer bij Schalke) en andere managers zijn er zeker mooie uitoverwinningen geweest, maar dit was heel indrukwekkend en compleet."

De koploper van de Premier League is nu al negentien wedstrijden in alle competities ongeslagen en is in goede vorm. Bij rust stond het in Gelsenkirchen door goals van John Terry, Willian en Jan Kirchhoff (eigen doelpunt) al 0-3. "Ik denk dat ze moeten accepteren dat wij te sterk voor ze waren. Wanneer je van een team verliest dat een perfecte prestatie op de mat legt, kun je daar weinig aan doen", probeert Mourinho Schalke te troosten. "We zijn op dit moment een goed team. Natuurlijk kunnen wij ook verliezen en gaat er eens een slecht resultaat komen, maar het team speelt heel goed en we hebben veel vertrouwen in onszelf."