Nog meer succes voor Feyenoord: club verlengt contract vaste waarde tot 2018

Nog meer succes voor Feyenoord: club verlengt contract vaste waarde tot 2018

28-11-2014 14:39
4

Feyenoord doet deze week goede zaken. Na de overwinning op Sevilla in de Europa League (2-0) hebben de Rotterdammers het contract van Miquel Nelom verlengd tot de zomer van 2018.

"Een mooier moment om te tekenen kan bijna niet", zegt Nelom, die met veel genoegen terugkijkt op de overwinning op Sevilla, via de officiële kanalen van de Rotterdamse club. "We hebben een heel mooie prestatie neergezet door Sevilla te verslaan. Ik ben zelf in 2002 als supporter bij de UEFA Cup finale geweest. Voor mijn gevoel was de wedstrijd van gisteren qua sfeer met die finale te vergelijken. Dat we gisteren hebben gewonnen zegt ook iets over de groei van de club. Feyenoord blijft stappen maken."

De tweevoudig international is blij dat hij zijn contract heeft verlengd. "Dit jaar kan ik laten zien wat ik in me heb. De afgelopen jaren heb ik een geleidelijke groei doorgemaakt en heb ik steeds meer minuten gemaakt. Toch ben ik nog niet tevreden, ik wil me verder blijven ontwikkelen. Ik denk dat er nog veel meer in het vat", aldus Nelom, die dinsdag strijdt tegen PSV. "De wedstrijd tegen Sevilla biedt in dat opzicht vertrouwen, maar dat geldt eigenlijk voor alle resultaten die we in de afgelopen weken hebben geboekt."