Plots stonden er clausulen in het contract waar wij het niet mee eens waren
Fernandez heeft geen haast in zoektocht naar nieuwe club

"Plots stonden er clausulen in het contract waar wij het niet mee eens waren"

29-11-2014 08:08

Nog altijd heeft Guyon Fernandez geen nieuwe club gevonden, maar de aanvaller laat zich niet gekmaken. De Rotterdammer houdt momenteel zijn conditie op peil bij Excelsior en verwacht pas in de winterstop weer een nieuwe club te vinden.

Fernandez leek na zijn vertrek bij PEC Zwolle aan het einde van het vorig seizoen op weg naar een buitenlands avontuur. De aanvaller had zelfs de mogelijkheid om veel geld te verdienen in landen als Saudi-Arabië en China. "In beide gevallen stonden er plots clausulen in het contract waar wij het niet mee eens waren", vertelt de spits aan het Algemeen Dagblad. "Ik had de regie niet in eigen hand."

De wedstrijd van zondag tussen Excelsior en PEC Zwolle is een speciale voor Fernandez, die bij beide clubs mooie herinneringen heeft. "De wijze waarop ik in 2010 promoveerde met Excelsior (via een laat doelpunt van Fernandez tegen Sparta, red.) zal ik waarschijnlijk nooit meer meemaken. En met Zwolle hebben we de eerste prijs uit de clubhistorie gewonnen. We hebben geschiedenis geschreven."