Stevens furieus na nederlaag: Ik had niet het gevoel dat iedereen er vol voor ging
VfB Stuttgart hard onderuit op eigen veld

Stevens furieus na nederlaag: "Ik had niet het gevoel dat iedereen er vol voor ging"

07-12-2014 11:17
1

Trainer Huub Stevens van VfB Stuttgart heeft na de ruime thuisnederlaag tegen Schalke 04 (0-4) hard uitgehaald naar zijn spelers. Volgens de coach leken niet alle spelers door te hebben in welke situatie de club verkeert.

"Misschien heeft de 4-1-zege van vorige week niet goed doorgewerkt in het onderbewustzijn. Sommige spelers moeten blijkbaar nog een knop omzetten'", aldus de Nederlandse oefenmeester na de beschamende nederlaag van zijn ploeg.

Voor Stuttgart was de nederlaag van zaterdag al de achtste van het seizoen. De ploeg staat daardoor weer laatste in de Bundesliga. "Ik heb al eerder gezegd dat het dit seizoen moeilijker zal worden om erin te blijven dan vorig jaar. Hopelijk is dit slechts een momentopname, want ik had niet het gevoel dat iedereen er vol voor ging. We moeten de koppies weer omhoog zien te krijgen."

VfB Stuttgart is hekkensluiter, maar heeft slechts drie punten minder dan de nummer twaalf op de ranglijst FC Köln. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen FSV Mainz op het programma.