'Ik kreeg een berichtje van Van der Wiel, meer hoeft hij ook niet te doen'
Deen herstelt van knieblessure

'Ik kreeg een berichtje van Van der Wiel, meer hoeft hij ook niet te doen'

15-12-2014 16:49
1

Spelen kan hij voorlopig nog niet, maar Nicolai Boilesen zet stappen in zijn herstel. De Deense vleugelverdediger van Ajax raakte vorige maand geblesseerd in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain.

"Het gaat wel vooruit", vertelt Boilesen aan AT5. "Ik kan inmiddels weer normaal lopen en zo. Dat maakt het leven iets makkelijker. De pijn is ook weg, nu moet ik nog revalideren. Dat gaat in totaal tien tot twaalf weken duren, maar we zijn nu pas drie weken bezig."

Boilesen heeft inmiddels een enorm blessuredossier opgebouwd. "Ja, dat klopt. Maar dit soort dingen gebeuren. Het was een ongelukkig duel. Ik sprak Gregory nog na de wedstrijd in de kleedkamer en ik heb nog een berichtje van hem gekregen. Meer hoeft hij ook echt niet te doen. Ik ken 'm goed, het is een vriend. Ik weet dat het niet expres was."

Met interesse volgde Boilesen maandag de loting van de Europa League, waarin Legia Warschau de tegenstander wordt. "Ik ga er vanuit dat Milik er wel wat meer over kan vertellen. Het is een positieve loting denk ik, maar we moeten ze niet onderschatten. Natuurlijk willen we de Europa League winnen, maar we moeten het per wedstrijd bekijken. Maar ons doel is zeker ver komen."