Veltman heeft duidelijke voorkeur: PSV mag in ieder geval niet winnen
"Vitesse heeft een goed team, maar het ontbreekt ze wat aan scorend vermogen"

Veltman heeft duidelijke voorkeur: "PSV mag in ieder geval niet winnen"

17-12-2014 17:36
19

Joël Veltman kijkt uit naar het bekerduel dat Ajax donderdag speelt tegen Vitesse. De verdediger wil graag winnen van de club uit Arnhem, revanche voor de 1-5 nederlaag in de finale van afgelopen seizoen is enkel te halen door de beker te winnen. In aanloop naar het bekerduel kijkt Veltman eerst nog de competitietopper tussen PSV en Feyenoord.

Volgens Veltman begint het bij Ajax steeds beter te lopen. "Tegen Utrecht speel je dan niet echt goed, maar we winnen wel weer. We moeten de goede lijn doortrekken naar donderdag", zegt de international in gesprek met Ajax TV.

De Amsterdammers onderschatten Vitesse, de nummer twaalf van de Eredivisie, niet. "Vitesse heeft een goed team, maar het ontbreekt ze wat aan scorend vermogen. Anders hadden ze wel meegedaan in de top vijf. Maar we onderschatten ze zeker niet, de stand op de ranglijst zegt niets. Het wordt echt geen makkelijke wedstrijd."

"Maar wij willen naast het kampioenschap ook die prijs graag winnen. We stonden al eerder in die finale en verloren toen met 5-1. We willen dus zeker revanche daarvoor", aldus Veltman, die als voorbereiding woensdagavond kijkt naar het competitieduel tussen PSV en Feyenoord. "Ik ga zeker kijken. Ik hoop op een gelijkspelletje, of dat Feyenoord wint. Maar PSV mag in ieder geval niet winnen."