Ajax toch transfermarkt op: Voor het geval er iets met één van die twee gebeurt
"Het zou kunnen dat Niklas minder gaat spelen als hij blijft"

Ajax toch transfermarkt op: "Voor het geval er iets met één van die twee gebeurt"

18-12-2014 07:02
9

Ajax verwacht niet erg veel activiteit op de winterse transfermarkt, maar Frank de Boer komt donderdag wel terug op de woorden dat er helemaal niets gebeurt in Amsterdam. De club gaat waarschijnlijk op zoek naar een doelman.

De Boer maakt zich zorgen over de langdurige blessures van de Jong Ajax-keepers Peter Leeuwenburgh (schouder) en Norbert Alblas (knie). Omdat de aan Go Ahead Eagles verhuurde Mickey van der Hart niet tussentijds teruggehaald kan worden, overweegt de landskampioen om de transfermarkt op te gaan.

"Misschien dat we een keeper gaan halen", beaamt De Boer in gesprek met Voetbal International. "Dat zal dan iemand van rond de twintig jaar moeten zijn. Voor het geval er iets met Jasper Cillessen of Diederik Boer gebeurt."

Daarnaast is de kans groot dat Niklas Moisander wordt verkocht. Ajax heeft in elk geval die intentie, benadrukte De Boer nog maar eens. "Het zou kunnen dat Niklas minder gaat spelen als hij blijft. We moeten verder. Maar als het gat met zijn concurrenten te groot is, zal hij gewoon spelen."