Mac-Intosch uitblinker in Leeuwarden: 'Ik ben geen donkere Jaap Stam'
Verdediger speelt hoofdrol bij SC Cambuur

Mac-Intosch uitblinker in Leeuwarden: 'Ik ben geen donkere Jaap Stam'

21-12-2014 07:28
1

Jan van Halst was zaterdagavond als analist bij FOX Sports zeer enthousiast over de verrichtingen van Calvin Mac-Intosch. De oud-voetballer noemde de verdediger de nieuwe donkere Jaap Stam, dit bracht na afloop van het duel een brede glimlach om de mond van de Cambuur-speler.

"Een nieuwe donkere Jaap Stam? Zo zou ik het niet willen noemen. Ik ben gewoon Calvin Mac-Intosch. Het was in de eerste helft afwachtend van onze kant, het was niet super slecht maar we konden veel beter. In de tweede helft zie je dat we alles van ons afgooiden", aldus een breed lachende Mac-Intosch tegenover de camera van FOX Sports.

In de eerste helft kwam PEC Zwolle op voorsprong in Leeuwarden en leek dat team hard op weg naar de drie punten. Na de pauze was er echter een ander SC Cambuur te zien. "In de tweede helft ging het veel beter, toen zag je dat we een hele goede ploeg hebben als we strijd leveren."

Mac-Intosch, die in het verleden onder andere actief was in de jeugd bij Ajax en bij Telstar, maakte een zeer sterke indruk in Leeuwarden tegen PEC. "Ik denk dat ik een voetballende verdediger ben die ook wel een mannetje uit kan schakelen. Ik ben niet gemeen, ik zal nooit iemand zo maar een doodschop geven. Als het moet ben ik wel hard."