Geen nieuwe trainerswissel bij geplaagd NAC: Eric heeft het in zich
Oefenmeester hoeft niet te vrezen voor ontslag

Geen nieuwe trainerswissel bij geplaagd NAC: "Eric heeft het in zich"

21-12-2014 14:40
4

Ondanks de povere resultaten van NAC Breda hoeft trainer Eric Hellemons niet te vrezen voor ontslag. Graeme Rutjes, technisch directeur van de Bredase club, heeft vertrouwen in de onervaren coach.

Hellemons werd enkele maanden geleden terug aangesteld als opvolger van Nebojsa Gudelj, maar ook hij kreeg NAC niet aan de praat. De club staat zeventiende in de competitie en werd doordeweeks op pijnlijke wijze uitgeschakeld in de KNVB Beker (6-0 tegen Excelsior, red.). Binnen de groep is het nog moeilijk", aldus Rutjes tegenover de NOS.

"De positie van Nebojsa was niet haalbaar meer. Ik moet zeggen dat zowel Eric Hellemons als Rob Penders (assistent red.) het goed oppakt. We voetballen wel anders en beter. Alleen de resultaten vallen nog tegen. De weerbaarheid, die baart me zorgen." Dat Hellemons pas bezig is aan zijn eerste trainersklus zegt Rutjes niets. "Eric heeft het in zich. NAC is een moeilijke club. Het voetbal valt tegen, dat mag ik niet ontkennen. Maar hij is na de winterstop zeker nog de trainer van ons."