Kishna wil Feyenoord verslaan na brand in supportershome: Iets groots verloren
"Ik verwacht dat Feyenoord er nu ook weer meteen opklapt"

Kishna wil Feyenoord verslaan na brand in supportershome: "Iets groots verloren"

24-01-2015 08:45
5

Normaal zijn het de supporters van een club die hun spelers van steun voorzien, maar bij Ajax zal het binnenkort andersom zijn. Na de brand in het supportershome is de selectie absoluut van plan om iets voor de fans te doen.

Dat vertelt Ricardo Kishna in gesprek met NUsport. De linksbuiten hoorde vrijdagochtend van het afgefikte pand. "Op de club had ik het er natuurlijk meteen over met ploeggenoten", vertelt hij. "Het was schrikken voor iedereen. We hebben inmiddels ook gesproken over hoe wij iets kunnen bijdragen aan een nieuwe plek voor de supporters. We gaan zeker iets doen."

Daarnaast wil Kishna zondag al iets teruggeven. "Het zou mooi zijn als we de supporters toch nog blij kunnen maken door de Klassieker te winnen. Dit is zeker voor de supporters de wedstrijd van het jaar en ze hebben echt iets groots verloren", aldus het talent, die zondag zijn eerste Klassieker in de ArenA gaat spelen. In De Kuip maakte hij de kracht van Feyenoord al mee. "Ik verwacht dat Feyenoord er nu ook weer meteen opklapt, daar moeten we ons op voorbereiden."

Titel
Als Feyenoord zondag wordt verslagen, is die ploeg definitief uit de titelrace. "Ja, dan is het gat zo groot dat je Feyenoord wel echt achter je laat. Dan worden wij of PSV kampioen", stelt Kishna, die weet dat PSV op dit moment het meest stabiel is. "Ja, maar ik denk dat er nog genoeg kansen voor ons komen. PSV gaat de laatste zestien wedstrijden echt niet allemaal winnen."