Strootman: Dit helpt me om weer op mijn oude niveau te komen
Middenvelder vrijdag in Amsterdam op operatietafel

Strootman: "Dit helpt me om weer op mijn oude niveau te komen"

29-01-2015 16:54
2

Hoewel Kevin Strootman vrijdag in Amsterdam opnieuw wordt geopereerd aan zijn knie, maakt de middenvelder zich niet al te grote zorgen. Strootman denkt dat hij door deze operatie sterker terug kan komen.

AS Roma maakte donderdag bekend dat Strootman opnieuw onder het mes moet. Zelf tilt de Oranje-international daar niet al te zwaar aan. 'Er is veel speculatie in de pers over mij', begint Strootman op Twitter. 'Ik wil graag aan de fans verduidelijken wat het echte probleem is. In de wedstrijd tegen Fiorentina kreeg ik een tik tegen mijn linkerknie. Die is gekneusd en daardoor moet ik mijn knie een paar weken rust geven.'

'Dat biedt me de mogelijkheid om wat littekenweefsel weg te laten halen waar ik een wat last van had. Dit helpt me om weer op mijn oude niveau te komen. Het is niets ernstigs. Ik zal zo snel als mogelijk weer op het veld terugkeren', besluit Strootman.

Door de operatie mist de oud-PSV’er zo goed als zeker de Europa League-wedstrijden tegen Feyenoord. Die staan gepland voor 19 en 26 februari.