Publiekslieveling blijft in Den Haag: 'Mijn hart ligt hier, ik wil het goed afmaken'
Van Duinen niet weg in de winter

Publiekslieveling blijft in Den Haag: 'Mijn hart ligt hier, ik wil het goed afmaken'

30-01-2015 17:44
1

Mike van Duinen is van mening veranderd. De aanvaller van ADO Den Haag genoot veel interesse van andere clubs, maar is er nu toch van overtuigd dat hij het seizoen in de Hofstad afmaakt.

Op het digitale thuis laat ADO Den Haag weten dat 'de vele interesse hem gestreeld heeft' en dat de voorhoedespeler nu niet meer hoeft te weten welke clubs in hem geïnteresseerd zijn. Gesprekken met de clubleiding hebben daartoe geleid. "Ik blijf hier", laat de hoofdrolspeler weten op het digitale thuis.

Wedden

Meer odds

"Mijn hart ligt hier en ik wil met ADO Den Haag dit seizoen goed afmaken. Dus voor mij geen onrustig weekeinde, mijn focus ligt volledig op ADO Den Haag en de wedstrijd tegen Feyenoord", aldus Van Duinen, die na de Chinese overname mogelijk wat te horen heeft gekregen over veelbelovende transferplannen.

In een eerder stadium uitte Van Duinen juist kritiek op de handelswijze van de club. De Hagenaar meende dat hem een transfer naar AZ en FC Groningen werd onthouden. Nu is Van Duinen dus volledig bijgedraaid.