Feyenoorder: 'Misschien dien ik mijn contract uit en speel hier nog twee jaar'
Speler van Feyenoord stuit op 'oude' liefde

Feyenoorder: 'Misschien dien ik mijn contract uit en speel hier nog twee jaar'

01-02-2015 07:04
4

Lex Immers kijkt vanzelfsprekend reikhalzend uit naar de wedstrijd van zondagmiddag tussen zijn werkgever Feyenoord en zijn liefde ADO Den Haag. De middenvelder heeft het uitstekend naar zijn zin in Rotterdam en denkt niet aan een vertrek uit De Kuip, indien het ooit tot een vertrek komt heeft hij een duidelijke voorkeur voor de Duitse of Engelse competitie.

"Als ik eerlijk ben, ben ik inderdaad geen Italiaanse of Spaanse voetballer. Ik ben meer een Duitse of een Engelse voetballer. Ach, wie weet dien ik mijn contract uit en speel ik hier over twee jaar nog steeds. Dan ben ik 31 en komt er misschien iets anders om de hoek kijken. Een zandbak of weet ik veel wat: Amerika of Australië. Het kan alles zijn", aldus Immers tegenover NUsport.

De middenvelder maakt zich naar zijn zeggen niet druk om wat mensen over hem zeggen of schrijven in de media. "Ik heb in mijn beginperiode bij Feyenoord best wel een moeilijke tijd gehad qua kritiek en die krijg ik zo nu en dan nog steeds, maar nadat ik een statement daartegen heb gemaakt kreeg ik enorm veel steun van de supporters. Daar heb ik een band mee opgebouwd en dan laat ik zoiets als dit niet zomaar achter. ADO is een fantastische familieclub, maar hier maak ik hetzelfde mee. Ik heb het zo fantastisch naar mijn zin hier."

ADO Den Haag haalde recent een Chinese investeerder binnen, Immers kijkt gematigd positief naar de recente ontwikkelingen bij ‘zijn’ club. "In het begin baarde het me wel een beetje zorgen, maar als ik dan de krant open sla en lees dat ze Haagse mensen erbij willen betrekken, heb ik er een andere kijk op. Als die mensen willen helpen met de wederopbouw van ADO, kan het misschien toch echt een topclub worden. Dat is wel iets dat ik hoop. In een later stadium kan ik dan misschien mijn carrière afsluiten bij ADO. De club helpen door daar iets te doen zou ik graag willen. Het is tenslotte maar twee minuutjes lopen van mijn huis."