'Staken was terecht, we konden een winkel openen met die gegooide spullen'
Coach is uitzinnig na zege in De Kuip

'Staken was terecht, we konden een winkel openen met die gegooide spullen'

27-02-2015 00:07
5

AS Roma is verdiend door ten koste van Feyenoord. Dat vindt Rudi Garcia, trainer van de Italianen. Dat de wedstrijd (1-2) in De Kuip tijdelijk werd stilgelegd, vond de coach meer dan terecht.

Kort nadat de Franse scheidsrechter Clement Turpin Mitchell te Vrede rood had gegeven, staakte hij de wedstrijd omdat er van alles naar hem werd gegooid. "Dat was helemaal terecht. We hadden een winkel kunnen openen met alle spullen die vanaf de tribunes werden gegooid", aldus Garcia na afloop tegen Mediaset.

"Hoe dan ook, de zege was verdiend. Het is lastig om hier te winnen, maar we hebben het gered dankzij onze stijl. De jongens hebben alles gegeven en stopten ontzettend veel energie in de wedstrijd. Het was goed dat we snel na de gelijkmaker scoorden. Ik geef de spelers een compliment, want ze hebben de instructies tot op de laatste letter gevolgd. We hebben hier gewonnen omdat we de voetbalstijl van Roma opnieuw hebben ontdekt."

"Of dit het keerpunt in ons seizoen is? Dat zullen we zien. Ik ben in ieder geval heel tevreden met dit optreden", besluit Garcia.