Koeman mag van geluk spreken volgens collega: Zo doen ze dat hier
"Deze drie punten maken de situatie wat comfortabeler"

Koeman mag van geluk spreken volgens collega: "Zo doen ze dat hier"

03-03-2015 23:30

Ronald Koeman boekte dankzij een late treffer van Sadio Mané dinsdag een belangrijke 1-0 overwinning op Crystal Palace. De oefenmeester van The Saints mocht van geluk spreken, zo oordeelde zijn collega Alan Pardew van Palace.

"We kregen maar weinig bescherming van de scheidsrechter, want hun verdedigers probeerden door onze spitsen heen te gaan. Zo doen ze dat hier", aldus Pardew na afloop tegenover BBC, geciteerd door De Telegraaf.

Pardew vond onder meer dat zijn team een strafschop verdiende na een overtreding op Yanick Bolasie. "En het is erg teleurstellend dat we zo'n slappe goal tegen kregen", aldus Pardew over de treffer van Mané, die tot stand kwam na een misser van Palace-doelman Julian Speroni.

Koeman sprak natuurlijk zelf ook met de media. "Het was niet onze beste wedstrijd dit seizoen. We hadden het geluk meer aan onze zijde dan in de voorbije weken, maar we hebben dit resultaat wel verdiend", oordeelde de oefenmeester.

"Deze drie punten maken de situatie wat comfortabeler", vervolgt Koeman zijn betoog. "Het was een cruciale wedstrijd, die we moesten winnen. Hopelijk krijgen we ons vertrouwen terug en gaan we weer spelen zoals we voorheen deden."