Vleugelspeler van Ajax maakt rentree na blessureleed: Was een mooi moment
Deen op de weg terug na blessureleed

Vleugelspeler van Ajax maakt rentree na blessureleed: "Was een mooi moment"

22-03-2015 11:44

Viktor Fischer maakte vrijdagavond zijn rentree op de Nederlandse voetbalvelden na een afwezigheid van dertien maanden door blessureleed. De Deen kwam één helft in actie voor de Amsterdamse formatie en hoopt dit seizoen nog minuten te kunnen maken in het eerste elftal.

"Het was een mooi moment. Ik voel het nog niet als een comeback, dat is het pas als ik weer in het eerste elftal mag staan, maar dit zijn wel mooie momenten. Elke week denk je dat je dichterbij komt. Soms krijg je een tegenslag en dan voelt het alsof het heel ver weg is. Dan voelt het gek als je na 390 dagen weer op het veld mag staan. Het is een geweldig gevoel", aldus Fischer tegenover Ajax TV.

De Deen keek met een goed gevoel terug naar zijn eerste minuten bij Jong Ajax. "Ik ben heel tevreden dat mijn lichaam het goed aan kon. Ik had zelfs het gevoel dat ik langer door had gekund. Ik vond het niet slecht gaan. Ik ben wel tevreden over mezelf. Als het zo doorgaat kan ik dit seizoen nog wel minuten maken in Ajax 1. Daar werk ik in ieder geval naartoe. Ik hoop dat het gaat lukken. We kijken van week tot week en van stap tot stap."