Cillessen lacht om ophef rondom Turkse spits: Totaal niet mee bezig
Doelman had akkefietje met Kazim-Richards tijdens Ajax-Feyenoord (0-0)

Cillessen lacht om ophef rondom Turkse spits: "Totaal niet mee bezig"

27-03-2015 07:18
7

Nederland speelt zaterdagavond een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Het is mogelijk ook een nieuwe ontmoeting tussen Jasper Cillessen en Colin Kazim-Richards. De doelman van Ajax en de Turk die dit seizoen in dienst van Feyenoord speelt hadden het eerder dit jaar aan de stok met elkaar in de Klassieker. Cillessen maakt zich niet druk.

De Ajax-goalie heeft geen spijt van het akkefietje tussen hem en Kazim-Richards. "Ik doe altijd alles om te winnen en uiteindelijk stemde het resultaat tevreden", zegt Cillessen in gesprek met De Telegraaf, wijzend naar het 0-0 gelijkspel.

Nu de Feyenoorder opgeroepen is voor de nationale ploeg van Turkije wacht mogelijk een nieuwe confrontatie tussen de twee kemphanen. Kazim-Richards gooide voorzichtig al wat olie op het vuur, door meerdere keren aan te geven dat in zijn ogen Kenneth Vermeer op doel moet staan. Cillessen maakt zich er niet druk over. "Ik ben totaal niet met Kazim-Richards bezig. Ik kan alleen maar om alle ophef lachen."

Cillessen weet dat het er allemaal bij hoort. Dat hij in verschillende tv-programma's flink werd aangepakt doet hem dan ook weinig. "Ze moeten toch wat te zeuren hebben. Ik heb in elk geval geen dingen gedaan waar ik spijt van heb."