Mourinho door eigen speler gewezen op onbegrijpelijke transfer: 'Niet mijn besluit'
"Ik weet heel goed dat hij goed kan spelen bij Chelsea"

Mourinho door eigen speler gewezen op onbegrijpelijke transfer: 'Niet mijn besluit'

27-03-2015 13:55

Eden Hazard van Chelsea trekt de beslissing van zijn manager José Mourinho om Kevin De Bruyne aan VfL Wolfsburg te verkopen in twijfel. Hazard denkt dat De Bruyne alsnog een mooie carrière tegemoet gaat.

De Bruyne laat in Duitsland namelijk wekelijks zien hoe ongelooflijk goed hij kan voetballen. Hij strooit met mooie passes en ook zijn landgenoot Hazard heeft dat natuurlijk mogen ondervinden. "Het is een geweldige speler. Mourinho heeft besloten hem te laten gaan en niet te laten spelen", aldus Hazard.

De flankspeler vervolgt in L'Equipe: "Het was niet mijn besluit, ik weet heel goed dat hij goed kan spelen bij Chelsea, omdat hij exceptionele kwaliteiten heeft. Bij Chelsea ligt er wel meer druk op dan bij Wolfsburg. Het is echter jammer dat hij weg is. Kevin zal evengoed een succesvolle carrière krijgen", vervolgde Hazard.

John Terry, captain van Chelsea, kan zich wel vinden in het transferbeleid van Mourinho. "Spelers van wereldklasse, zoals Juan Mata en David Luiz, hebben de club verlaten. Hij heeft iets gezien, ik weet niet wat, om grote spelers te verkopen. Hij maakt belangrijke beslissingen en heeft het bij het juiste eind", oordeelde Terry, die niet inging op de transfer van De Bruyne, in The Sun.