'Van Gaal mag miljoenen spenderen en wil naast Strootman nog twee spelers'
Oranje-international op verlanglijstje van Manchester United

'Van Gaal mag miljoenen spenderen en wil naast Strootman nog twee spelers'

27-03-2015 21:19
2

Volgens Daily Star heeft Louis van Gaal komende zomer de mogelijkheid om honderd miljoen pond (ongeveer 135 miljoen euro) uit te geven aan nieuwe spelers voor Manchester United. Behalve Kevin Strootman worden er nog twee namen genoemd als potentiële versterkignen.

Strootman wordt al langer in verband gebracht met United, maar de namen van Nathaniel Clyne en Aleksandar Dragovic zijn nieuw op de lijst van Van Gaal. Clyne staat momenteel onder contract bij het Southampton van trainer Ronald Koeman. De verdediger is een vaste waarde in het elftal van de Nederlandse oefenmeester.

Dragovic speelt zijn wedstrijden voor het Oekraïense Dinamo Kiev, waar onder meer Jeremain Lens onder contract staat. De Australische international is net als Clyne een verdediger. Andere namen die regelmatig in verband worden gebracht met United zijn die van Mats Hummels (Borussia Dortmund) en Daniel Alves (FC Barcelona. Het is geen geheim dat Van Gaal vooral de achterste linie van United van meer kwaliteit wil voorzien.