'Krul in de uitverkoop bij Newcastle; ook voormalig middenvelder Twente mag weg'
Krul mag bij goed bod vertrekken

'Krul in de uitverkoop bij Newcastle; ook voormalig middenvelder Twente mag weg'

29-03-2015 11:47
3

Tim Krul mag vertrekken bij Newcastle United als we de Engelse boulevardkrant Daily Mirror mogen geloven. Newcastle-eigenaar Mike Ashley wil de selectie flink veranderen en plaatst naast Krul ook Cheik Tioté, oud-speler van FC Twente, op de transferlijst.

Ashley is van plan om de club volledig opnieuw op te tuigen, onder de hoede van een nieuwe manager. Dat moet volgens de tabloid Steve McClaren worden. De voormalig trainer van Twente is aan een goed seizoen met Derby County bezig.

McClaren zal waarschijnlijk niet meer kunnen beschikken over Krul, Tioté en Fabricio Collocini. Newcastle is namelijk bereid naar mooie voorstellen voor het drietal te luisteren om het transferbudget te verhogen. West Ham United en Southampton azen naar verluidt op Tioté.

Eigenaar Ashley heeft al tachtig miljoen euro opzijgelegd voor transfers en dat bedrag kan worden aangevuld met inkomsten uit transfers. The Magpies willen snel handelen, omdat de transferbedragen van buitenlandse spelers mogelijk flink zijn gestegen na de aangekonidgde miljardendeal voor de televisierechten van de Premier League.