Ik begin me hier steeds beter te voelen. Eindhoven is een mooie stad
Boljevic voelt zich prima op zijn plaats bij PSV

"Ik begin me hier steeds beter te voelen. Eindhoven is een mooie stad"

29-03-2015 15:37
8

Aleksandar Boljevic is na een stroeve start prima op zijn plaats bij PSV. De Montenegrijn kwam aan het begin van dit seizoen over van FK Zeta en hoopt uiteindelijk door te stromen naar het eerste elftal.

"Ik begin me hier steeds beter te voelen", vertelt Boljevic aan PSV Magazine. "Eindhoven is een mooie stad, met mooie mensen, in een mooi land. Ik woon hier graag. Voor een profvoetballer die zich wil focussen op zijn ontwikkeling is dat erg belangrijk." Om zich nog sneller aan te passen aan Nederland, is Boljevic bezig met lessen Nederlands.

"Het is niet makkelijk maar het gaat elke dag een beetje beter", vertelt de Montenegrijn, die al enkele Nederlandse voetbaltermen onder knie. "Voeten, diep, kaats, scheids." Eenmaal maakte Boljevic speelminuten in het eerste elftal van PSV. Dat smaakt naar meer. "Toen ik na mijn huurperiode terugkeerde in Eindhoven, was mijn voornaamste doel om mijn debuut te maken in het eerste. Dat is gelukt. Ik moet nu weer mijn best doen bij Jong PSV, zodat ik in beeld kom bij het eerste."