Rechtsback NAC wordt ineens Jaguar-verkoper: Een droom die uitkomt
Speler had donderdag laatste gesprek

Rechtsback NAC wordt ineens Jaguar-verkoper: "Een droom die uitkomt"

17-04-2015 07:55
3

NAC Breda maakte donderdag bekend dat Sepp De Roover na dit seizoen stopt met het spelen van professioneel voetbal. De rechtsback wordt verkoper van luxe auto’s.

Donderdag had De Roover een laatste sollicitatiegesprek bij de Jaguar- en Landrovergarage Peeters in het Vlaamse Herentals. "Ik krijg de kans om me hier te bewijzen", vertelt De Roover in het Algemeen Dagblad. "Heel mijn leven ben ik al gepassioneerd door auto's. Ik rijd ook zelf al enkele jaren rond met een Jaguar."

"Dit is een droom die uitkomt. Ik heb al vijftien jaar lang mijn hobby als beroep kunnen uitoefenen. Dat gevoel zal ik de komende jaren hopelijk kunnen doortrekken in mijn carrière als verkoper", aldus De Roover, die er zijn voetbalcarrière voor inlevert. "Ik had het eerlijk gezegd gewoon gehad met het voetbal. Ik ben nu fit, maar ben wel een tijd geblesseerd geweest. Daardoor haalde ik mijn normale niveau niet meer. En na vijftien jaar had ik ook gewoon behoefte aan een nieuwe uitdaging. Ik ben als voetballer altijd blijven studeren en opleidingen volgen."