Van Gaal krijgt lachers weer op zijn hand door mooi Nederlands spreekwoord
"Daar doen wij het voor"

Van Gaal krijgt lachers weer op zijn hand door mooi Nederlands spreekwoord

18-04-2015 12:21
1

Louis van Gaal lijkt met Manchester United geen kans meer te maken op de titel in Engeland, daar Chelsea een aardige voorsprong heeft. United kan het gat zaterdag in Londen verkleinen.

Van Gaal zet de titel dan ook nog niet uit zijn hoofd. Een directe confrontatie met José Mourinho, manager van Chelsea, kan voor een wending zorgen. "Wij leven voor titels, daar doen wij het voor. Dat is de enige bevrediging die je als manager kunt krijgen, een titel", vertelde de manager voorafgaand aan het duel op een persconferentie, geciteerd door NOS.

Chelsea heeft een wedstrijd minder en acht punten voorsprong. "Ik kan niet zeggen dat het niet mogelijk is, maar het is niet logisch. Het feit is dat wij acht punten achter Chelsea staan. Maar Chelsea moet tegen ons spelen en daarna nog tegen Arsenal. Dus wij kunnen de druk op Chelsea opvoeren, dat is waar, en dan weet je het maar nooit", besluit  Van Gaal zijn verhaal over de landstitel.

Daley Blind, Michael Carrick, Phil Jones en Marcos Rojo zijn er mogelijk niet bij. Van Gaal moet wijzigingen aanbrengen in zijn formatie en is daar niet blij mee "That's also a truth like a cow. Dat is een Nederlands spreekwoord. Het betekent dat je een retorische vraag stelt, waarop je het antwoord al weet", zei Van Gaal tot slot, geciteerd door Voetbal International.