'Exodus dreigt opnieuw voor Dortmund: grote ster praat met Barça en Real'
Duitser mogelijk op weg naar uitgang

'Exodus dreigt opnieuw voor Dortmund: grote ster praat met Barça en Real'

19-04-2015 23:24
5

Borussia Dortmund dreigt als een kaartenhuis ineen te storten. Na Mario Götze en Robert Lewandowski bestaat de kans dat ook Marco Reus vertrekt.

De grote ster van Dortmund verlengde eerder dit jaar zijn contract tot medio 2019 en liet de ontsnappingsclausule van 25 miljoen euro vallen. Dat betekent echter niet dat hij ook volgend seizoen in de Bundesliga speelt. Volker Struth, de zaakwaarnemer van Reus, is volgens Sport bezig met Real Madrid en FC Barcelona.

Er zou al een gesprek met Real Madrid hebben plaatsgevonden, terwijl voor volgende week een afspraak is gemaakt met Barcelona. De agent voert de gesprekken om te horen wat de Spaanse clubs voor plannen hebben met Reus én wat ze willen betalen.

Reus heeft naar verluidt een prijskaartje van 35 miljoen euro. De gedachte om te vertrekken speelde door het slechte seizoen van Dortmund al langer door het hoofd van de Duitse international, die het laatste zetje zou hebben gekregen van Jürgen Klopp. De succestrainer trekt na dit seizoen de deur dicht.