Feyenoord zwaar onder druk: Waar dat we nog een moeilijk programma hebben
Play-offs dreigen

Feyenoord zwaar onder druk: "Waar dat we nog een moeilijk programma hebben"

20-04-2015 09:19
1

De strijd om de plekken in de top-drie leek volledig gestreden, maar wellicht volgt er toch nog een spannend einde van de competitie. Feyenoord moet na de teleurstelling van zondag alle zeilen bijzetten om de derde plek vast te houden.

Drie wedstrijden voor het einde bedraagt de voorsprong op Vitesse vier punten, met over drie weken het onderlinge treffen in De Kuip als cruciale wedstrijd. Fred Rutten maakt zich ondanks het zware programma echter nog geen zorgen.

"Wij worden gewoon derde, maar makkelijk zal het niet worden. De knop moet om en daar zullen we alles aan doen", aldus Rutten in gesprek met RTV Rijnmond. Feyenoord verloor zondag met 0-1 van Go Ahead Eagles en moet nog op bezoek bij FC Groningen en PEC Zwolle. Vitesse speelt nog tegen ADO Den Haag (uit) en FC Utrecht (thuis). 

"Dat wordt een ontzettend lastige uitwedstrijd en daar zullen we heel wat beter voor de dag moeten komen dan tegen Go Ahead", blikt Rutten alvast vooruit op de eerstvolgende wedstrijd in de Euroborg. "Het is waar dat we nog een moeilijk programma hebben. We kunnen het ons alleen makkelijker maken door te winnen."