Sensatie rondom Robben in de maak voor kraker in Champions League
Bayern moet 3-1 nederlaag wegpoetsen

Sensatie rondom Robben in de maak voor kraker in Champions League

21-04-2015 09:56
2

Het lijkt een utopie, maar volgens de Duitse krant Bild kan Arjen Robben mogelijk dinsdag in de Champions League-wedstrijd van Bayern München tegen FC Porto toch al zijn rentree maken.

Het doorgaans goed ingevoerde sportmedium concludeert dat op basis van de intensieve looptraining die Robben maandag afwerkte in München. Op voetbalschoenen stond de aanvaller zo'n drie kwartier op het veld, waar hij zelfs wat sprintwerk deed.

Robben liep op 22 maart een buikspierblessure op. De verwachting was toen dat de topschutter van Bayern zo'n zes weken aan de kant zou staan. Zonder Robben verloor de Duitse kampioen vorige week het eerste duel met FC Porto in de kwartfinale van de Champions League met 3-1. Trainer Pep Guardiola werkte zonder Robben toe naar de return en vertelde ook dat hij niet rekent op zijn Nederlandse vleugelflitser.

Volgens Bild lonkt echter een sensationele 'Super-Coup' van Robben, die mogelijk als invaller nog van waarde kan zijn. Een uurtje voor de aftrap (20.45 uur) zal dinsdagavond blijken of Robben écht al klaar is voor een onverwacht snelle rentree. (ANP)