'Man United op pole-position voor Depay, Van Gaal wil vóór Amerika toeslaan'
PSV kan zeker 35 miljoen euro vragen

'Man United op pole-position voor Depay, Van Gaal wil vóór Amerika toeslaan'

21-04-2015 13:55
6

Het begint er steeds meer op te lijken dat Memphis Depay in de zomer de overstap naar Manchester United maakt. De club van Louis van Gaal maakt naar verluidt een uitstekende kans.

Manchester United leidt de dans om Depay, die ook door Liverpool, Bayern München en Paris Saint-Germain wordt begeerd. Het feit dat Van Gaal aan het roer staat op Old Trafford, geeft United een ruime voorsprong. Twee vooraanstaande kranten schrijven maandag dat Depay op weg is naar de nummer drie van Engeland.

The Guardian meldt dat United op 'pole-position' staat, terwijl Manchester Evening News bericht dat de club zo snel mogelijk wil toeslaan, voordat de strijd om Depay écht in alle hevigheid losbarst. Van Gaal hoopt al zijn aankopen vóór de oefentrip in de Verenigde Staten (medio juli) binnen te hebben, inclusief Depay.

De 21-jarige international van Oranje is een potentiële goudmijn voor PSV. De Eindhovenaren kunnen volgens Engelse media zeker 35 miljoen euro vragen. PSV wil luisteren naar aanbiedingen vanaf 25 miljoen.