'Feyenoord heeft nieuws voor clubs met belangstelling: vraagprijs Clasie bepaald'
Flinke transfersom verwacht

'Feyenoord heeft nieuws voor clubs met belangstelling: vraagprijs Clasie bepaald'

24-04-2015 07:57
13

Als Jordy Clasie deze zomer wil vertrekken, dan zal een geïnteresseerde club een behoorlijke zak geld op tafel moeten leggen. Feyenoord heeft de vraagprijs bepaald op liefst twaalf miljoen euro, meldt het Algemeen Dagblad vrijdag.

De directie van Feyenoord ging onlangs in overleg om de actuele transferwaarden van de spelers met langlopende contracten te bepalen. Bij Clasie kwam men uit op twaalf miljoen euro, een bedrag dat flink hoger ligt dan de transfersommen voor Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Graziano Pellè.

De twaalf miljoen euro komt overeen met het bedrag dat Tottenham Hotspur aan Ajax betaalde voor Christian Eriksen. Toch is het niet uitgesloten dat ook Feyenoord in die mate gaat cashen. Clasie verlengde zijn contract vorig jaar nog tot 2018, waardoor Feyenoord een goede onderhandelingspositie heeft. Bovendien lijkt Zenit Sint-Petersburg zich in de strijd te gaan mengen, waardoor de transfersom zal oplopen. Newcastle United en Southampton hebben ook belangstelling en weten nu dus welk bedrag zij moeten reserveren.