PSV-trein dendert zonder vijftal 'afhakers' door na 'feestweek': Leeft in de groep
"Vanaf donderdag is er weer serieus getraind"

PSV-trein dendert zonder vijftal 'afhakers' door na 'feestweek': "Leeft in de groep"

24-04-2015 15:15

PSV kroonde zich afgelopen zaterdag tegen sc Heerenveen (4-1) tot landskampioen, maar zaterdagavond staat de Eindhovenaren een nieuwe wedstrijd te wachten. Excelsior is dan de tegenstander. Na enkele dagen feesten vindt PSV het tijd om records te breken.

Succestrainer Phillip Cocu op de clubsite van PSV: "Er staat geen druk meer op de groep vanwege het kampioenschap, maar dat betekent niet dat we nergens meer om spelen. Er zijn nog genoeg doelen te bereiken. Er wordt nog gestreden om de topscorerstitel, we kunnen het puntenrecord (87) bereiken en we willen de minste tegendoelpunten incasseren. Dat leeft in de groep, de intentie is er om het seizoen op deze manier goed af te sluiten."

"We hebben een geweldige week gehad en gaan nu weer verder richting het einde van de competitie. Vanaf donderdag is er weer serieus getraind en ligt de focus op de wedstrijd. We gaan erheen om te winnen, want we willen er alles aan doen om het seizoen tot een goed einde te brengen. Op het veld moeten we dat uitstralen", weet de oefenmeester, die geen beroep kan doen op Jorrit Hendrix, Santiago Arias, Joshua Brenet, Florian Jozefzoon en Nigel Bertrams. Stijn Schaars zit bij de selectie en kan minuten maken.