Sinds winterstop keek NAC uit naar duel met Heracles: Moeten ons diep schamen
NAC kijkt naar play-offs: "Uiteindelijk moeten we ons daar voor opladen"

Sinds winterstop keek NAC uit naar duel met Heracles: "Moeten ons diep schamen"

26-04-2015 07:38

Voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo was er zelfvertrouwen en soms zelfs bluf bij NAC. Na het punt in Amsterdam tegen Ajax moest er tegen de concurrent echt gepiekt worden. Dat gebeurde echter niet. Het 'bonuspunt' van vorige week kreeg een dramatisch vervolgt, met naar alle waarschijnlijkheid play-offs voor promotie/degradatie als gevolg.

"We kregen de goals te makkelijk tegen en misten de kansen. Die moeten er gewoon in. Dit is een grote klap die we hebben gekregen", zegt aanvoerder Marcellis in gesprek met BN DeStem over de 1-3 nederlaag tegen Heracles Almelo.

Marcellis weet dat NAC zich nu moet richten op lijfsbehoud via de play-offs. "Uiteindelijk moeten we ons daar voor opladen. We moeten in de Eredivisie blijven. Dan maar via een omweg, hoewel ik daar vandaag nog niet aan moet aan denken na deze domper. De nederlaag tegen Heracles hebben we puur aan onszelf te wijten."

"Naar deze wedstrijd werkten we al toe sinds de winterstop. Dan kun je je diep schamen dat je het zo weggeeft. Ongelofelijk eigenlijk. In de tweede helft wonnen we te weinig duels, en pakten we nooit de tweede bal. Uiteindelijk konden we niet meer terugkomen. Erg teleurstellend", aldus de verdediger tegenover het regionale dagblad.