Als je op bezoek bij Feyenoord weet te winnen, hoor je niet in de Jupiler League
"Kwaliteitsverschil geeft de doorslag"

"Als je op bezoek bij Feyenoord weet te winnen, hoor je niet in de Jupiler League"

27-04-2015 14:34
6

Go Ahead Eagles wil koste wat kost in de Eredivisie blijven. Maar om dat te bewerkstelligen moet het wel de aanstaande play-offs overleven. Captain Bart Vriends heeft er alle vertrouwen in en laakt de media.

"We moeten ons afsluiten voor de negatieve manier waarop de pers of de fans ons wegzetten. Ik vertrouw op het plan dat onze staf heeft uitgedokterd om ons fris aan de nacompetitiestart te krijgen", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

"Wij kennen als geen ander de sentimenten van de nacompetitie. Nu is het zaak dat wij ons niet laten intmideren door de strijd die de Jupiler League-ploegen aan de dag zullen leggen. Qua strijd moeten wij hetzelfde brengen als zij, vervolgens moet het kwaliteitsverschil de doorslag geven."

Afgelopen zaterdag was FC Utrecht met 0-2 te sterk voor de ploeg uit Deventer. "Dit scenario hadden we natuurlijk al een tijdje in ons achterhoofd. De resultaten vallen tegen, we scoren lastig. Maar laten we niet teveel doemdenken. We hebben kwaliteit genoeg om in de Eredivisie te blijven. Als je in De Kuip weet te winnen hoor je niet in de Jupiler League thuis."