AZ stelt bepalende kracht ultimatum: Zitten grenzen aan onze mogelijkheden
"Simon is een belangrijke speler"

AZ stelt bepalende kracht ultimatum: "Zitten grenzen aan onze mogelijkheden"

28-04-2015 19:53
2

Simon Poulsen kan zijn contract bij AZ verlengen. Vooralsnog heeft de dertigjarige verdediger echter geen reactie gegeven op het voorstel dat de Alkmaarders hem hebben voorgelegd.

Technisch directeur Earnest Stewart tegenover FOX Sports: "We hebben vorige week een eerste gesprek met Simon en zijn zaakwaarnemer gehad over de cijfertjes. Nu zijn we in afwachting, maar we willen er uiteraard snel uitkomen met hem. Deze week willen we in ieder geval een reactie op de eerste aanbieding."

"Simon is een belangrijke speler, die we heel graag willen houden. Maar uit de voorbesprekingen weet hij wat hij kon verwachten bij een eventuele verlenging. Er zitten grenzen aan onze mogelijkheden", wijst Stewart naar de financiële mogelijkheden van AZ. Poulsen kan wel rekenen op een meerjarig contract. "Maar we hebben nog niet gesproken over de invulling van zijn loopbaan na zijn actieve carrière. Als je me vraagt of Simon in de toekomst iets anders zou kunnen betekenen voor de club, zeg ik volmondig 'ja'. Daar heeft hij de kwaliteiten en het karakter voor. Maar zover is het nog niet."