Bekerheld naakt door Groningse straten: Whiskey, heel veel whiskey
"Ach, ieder viert het op zijn eigen manier"

Bekerheld naakt door Groningse straten: "Whiskey, heel veel whiskey"

03-05-2015 22:09
1

De inwoners van Groningen kunnen de komende dagen het best ramen en deuren sluiten. Jarchinio Antonia kondigt aan voorlopig niet te gaan slapen.

De invaller gaf in de bekerfinale tegen PEC Zwolle (2-0) de beslissende voorzetten bij de twee goals van Albert Rusnák en is door het dolle heen. "Dit ga ik vieren met whiskey, heel veel whiskey. En slapen? Dat doe ik volgende week wel weer", aldus buitenspeler tegen Metro.

Toen Antonia met Go Ahead Eagles in 2013 promoveerde naar de Eredivisie, had hij voor elke ploeggenoot een rapliedje in petto. "Ik weet niet of ik dat weer ga doen", lachte hij. "Veel jongens hebben het wel gevraagd, maar het moet natuurlijk geen gewoonte worden. Ga er maar wel vanuit dat ik iets geks ga doen, zo ben ik nu eenmaal. Misschien ga ik wel naakt door de stad rennen."

Erwin van de Looi schiet in de lach als hij hoort van de plannen van Antonia. "Dan heb ik toch liever dat hij gaat rappen. Ach, ieder viert het op zijn eigen manier. De een door in zijn blote kont rond te lopen, de ander door te zingen. Ook ik heb zo mijn eigen manier. Ik ga echt wel uit mijn dak, ik weet alleen nog niet hoe. In ieder geval niet door naakt rond te rennen."