'PSV denkt na parel van FC Twente ook aan uitblinker van sc Heerenveen'
Larsson mogelijke opvolger van Depay

'PSV denkt na parel van FC Twente ook aan uitblinker van sc Heerenveen'

06-05-2015 07:17
8

PSV heeft de smaakmaker van sc Heerenveen op het oog als opvolger van Memphis Depay. Sam Larsson is daarmee een van die kandidaten die in de voetsporen kan treden van de uitblinkende buitenspeler.

In een eerder stadium meldde Aftonbladet al dat 'Samba Sam' nadrukkelijk in de belangstelling staat van PSV. Voetbal International komt woensdag met de bevestiging. "Sam is voor iedere club een uitstekende speler, dus ook voor de top in Nederland", zegt technisch directeur Hans Vonk. "En dat terwijl hij ook een paar maanden geblesseerd was."

Ondanks zijn blessure maakt Larsson indruk in zijn eerste seizoen in Nederland. Naast zijn acht goals leidde hij vijf keer een doelpunt in. De 22-jarige aanvaller is daarom ook niet voor een 'prikkie' op te halen. Larsson kost naar verluidt zes miljoen euro, omdat hij nog een driejarig contract heeft in Friesland.

Naast Larsson is ook Jesus Corona van FC Twente een kandidaat om Depay op te volgen. In maart informeerde PSV al bij de Tukkers over een mogelijke transfer.