'Hij gaat absoluut niet bijtekenen, zelfs niet voor een miljoen euro per week'
Zaakwaarnemer haalt hard uit

'Hij gaat absoluut niet bijtekenen, zelfs niet voor een miljoen euro per week'

21-05-2015 12:45
3

Raheem Sterling domineert de laatste weken de krantenkoppen in Engeland en dat zal voorlopig niet veranderen. Ditmaal doet de zaakwaarnemer van het Liverpool-talent een duit in het zakje met enkele pittige uitspraken.

Sterling kreeg flinke kritiek te verduren uit de voetbalwereld omdat de jongeling een contractaanbieding van Liverpool naast zich neer heeft gelegd. De vleugelspeler lijkt een transfer te willen forceren en de teksten van zijn zaakwaarnemer lijken de situatie enkel te verergeren. "Het maakt ons niet uit wat mensen denken", vertelt Aidy Ward aan de London Evening Standard. "Ze moeten hun mond houden, het boeit ons niet. Jamie Carragher bijvoorbeeld, die kneus."

"Raheem gaat absoluut niet bijtekenen. Niet voor 700 pond per week, niet voor 800 pond per week, ook niet voor een miljoen per week. Het is mijn werk om voor hem het beste contract te regelen en als er mensen zijn die dat niet snappen, is dat maar zo. Wat al die analisten en voormalig Liverpool-spelers nu in de media roepen, dat maakt mij allemaal niets uit."

Diverse topclubs zitten achter Sterling aan. Zowel Manchester United, Manchester City als Chelsea wil de international maar al te graag inlijven.