Maker van 'buitenspeldoelpunt' denkt niet aan Feyenoord: Dat weet ik ook niet
Feyenoord moet in De Kuip van Heerenveen winnen

Maker van 'buitenspeldoelpunt' denkt niet aan Feyenoord: "Dat weet ik ook niet"

22-05-2015 09:24

Feyenoord verloor donderdag met 1-0 van sc Heerenveen, maar aan de winnende goal van Simon Thern zat een flinke lucht van buitenspel. De Feyenoorders waren woest, maar de matchwinner heeft lak aan de kritiek op zijn doelpunt.

In de ogen van de Rotterdammers was de winnende treffer van Simon Thern vanuit buitenspelpositie gescoord. De doelpuntenmaker maalde er niet om. "Dat doet er niet meer toe. Hij telt, daar gaat het om", zegt hij op de website van de Friese club. 

De Zweed knikte zeven minuten voor tijd op aangeven van Henk Veerman de beslissende treffer tegen de touwen. Het had er alle schijn van dat Thern buitenspel stond. "Ik heb geen idee of het buitenspel was. Ik stond op het juiste moment op de juiste plaats, dat is het belangrijkste. Of de bal er ook in was gegaan als ik hem niet had geraakt? Dat weet ik ook niet. Ik moet eerst de beelden terug zien."

De Zweed weet dat het zondag in De Kuip beter moet dan donderdag. "We deden nu niet anders dan anticiperen op Feyenoord. Dat gaat niet weer negentig minuten goed. We moeten zondag zelf meer brengen, maar dat kan. Ik geef ons een goede kans om door te komen."