ADO bindt ongelukkig talent: Blij dat we dit soort spelers kunnen behouden
ADO legt middenvelder vast

ADO bindt ongelukkig talent: "Blij dat we dit soort spelers kunnen behouden"

22-05-2015 15:49

ADO Den Haag heeft overeenbestemming bereikt met middenvelder Kevin Jansen over een verlenging van zijn contract. De 23-jarige middenvelder ligt nu tot medio 2017 vast in Den Haag. Hij had een aflopende verbintenis.

Jansen heeft nu al zin in volgend seizoen. "Ik ben er heel blij mee. Uit dit contract spreekt veel vertrouwen", zegt hij op de website van de club. "Ik ben elke dag bezig om beter te worden en in mijzelf te investeren en dat zal ik ook altijd blijven doen. Ik ga er volgend seizoen weer tegenaan om zo veel mogelijk te spelen."

Technisch manager Rob Meppelink is verheugd over de verlenging: "Ik ben trots dat we dit soort spelers voor de club kunnen behouden."

Zijn debuut bij ADO Den Haag maakte Jansen in het seizoen 2012/2013 onder toenmalig trainer Maurice Steijn, nadat hij van Excelsior overkwam. In zijn eerste seizoen stond hij 31 wedstrijden in de basis en scoorde hij tweemaal. Vorig seizoen hield een gescheurde kruisband Jansen bijna een jaar aan de kant. Het afgelopen seizoen begon de ex-international van Jong Oranje achttien wedstrijden in de basis en viel hij zeven keer in.