'Inzet van transferstrijd tussen Ajax en Feyenoord maakt nog geen keuze'
Linksback is voor 1,2 miljoen beschikbaar

'Inzet van transferstrijd tussen Ajax en Feyenoord maakt nog geen keuze'

23-05-2015 23:21
11

Mitchell Dijks tilt de beslissing over zijn toekomst over het weekend heen. Feyenoord en Ajax azen op de handtekening van de linksback van Willem II.

Dijks heeft nog geen keuze gemaakt tussen Feyenoord en Ajax, zo meldt zijn zaakwaarnemer aan De Telegraaf. Het gokken is derhalve begonnen. De lange verdediger heeft een uitstekend seizoen achter de rug in Tilburg en lijkt na een seizoen alweer te vertrekken.

Willem II nam Dijks een jaar geleden transfervrij over van Ajax. In Amsterdam werd geen prijs meer op hem gesteld, maar een uitstekend seizoen heeft de Ajax-leiding alsnog overtuigd. Ook Feyenoord is concreet, al lange tijd voordat de grote rivaal zich meldde.

De keuze is nu aan Dijks, die voor 1,2 miljoen euro beschikbaar is. Frank de Boer sprak donderdag uitvoerig met zijn voormalige pupil en erkende dat hij een inschattingsfout heeft gemaakt. Ajax, waar hij Nicolai Boilesen moet vervangen, heeft inmiddels een 'uitstekende' aanbieding gedaan. Bij Feyenoord kan Dijks de concurrentie aangaan met Miquel Nelom.