PSV hoopt op potentiële Depay-opvolger: Toch denk ik niet dat hij vertrekt
"Bij PSV, waar ik de interne keuken goed ken"

PSV hoopt op potentiële Depay-opvolger: "Toch denk ik niet dat hij vertrekt"

24-05-2015 16:42
4

Adnan Januzaj maakte geen deel uit van de deal tussen PSV en Manchester United over Memphis Depay. Een overstap van de Belg naar Eindhoven is echter geen gekke gedachte.

PSV heeft Januzaj, evenals landgenoot Andreas Pereira, op het lijstje staan als potentiële opvolger voor Depay. Frank Arnesen, voormalig technisch directeur van PSV, raadt zijn oude club aan vol voor het Manchester United-talent te gaan.

"Bij PSV, waar ik de interne keuken goed ken, zouden ze de komst van Januzaj onthalen als het winnen van een titel. Toch denk ik niet dat Januzaj uit Engeland wil vertrekken", laat Arnesen optekenen in Fan.

De Deen denkt dat Januzaj beter wél (tijdelijk) kan vertrekken uit Manchester, mede door de komst van Depay, die PSV ruim dertig miljoen euro oplevert. "Een uitleenbeurt aan een aanvallende ploeg zoals Everton of Southampton zou goed zijn voor hem. Ik weet dat Roberto Martinez van Everton gek is van hem."

Januzaj heeft een moeizaam seizoen achter de rug onder Louis van Gaal. De twintigjarige Belg, die vorig jaar sensationeel doorbrak op Old Trafford, speelde vaak mee met de beloften en kon alleen in de slotfase van het seizoen rekenen op een plek in de selectie.