Kansen voor Feyenoord bij vertrek Vilhena of Clasie: Ligt niet alleen aan Kazim
"Hij straalt echt wat uit"

Kansen voor Feyenoord bij vertrek Vilhena of Clasie: "Ligt niet alleen aan Kazim"

25-05-2015 15:15

Martin van Geel heeft in de zomer een duidelijke taak: doelpunten inkopen. Met Dirk Kuyt werd al een nieuwe aanvalsleider vastgelegd, maar daar blijft het wellicht niet bij.

Feyenoord zou er goed aan doen de transfermarkt op te gaan, maar gemakkelijk zal het niet worden. Dat verwacht Ronald van der Geer. "Dirk Kuyt komt natuurlijk, Anass Achabar heeft zijn contract verlengd en ik denk dat Feyenoord nog wel een spits zal halen", aldus de commentator op de website van de NOS.

"Bovendien zal de club bij een vertrek van Tonny Vilhena of Jordy Clasie, een vervanger zoeken die een goed track record heeft op het gebied van doelpunten maken."

Van der Geer stelt dat het dit seizoen aan één ding heeft gelegen in De Kuip: "Een chronisch gebrek aan scorend vermogen. Dat ligt niet alleen aan de spits, Kazim-Richards heeft inderdaad te weinig gescoord, maar er zijn ook bijna geen andere spelers geweest die een goal maakten."

De technische staf, met Giovanni van Bronckhorst, Jean-Paul van Gastel en Jan Wouters zit wél goed in elkaar, vindt hij. "De presentatie van Van Bronckhorst in zijn eerste week is mij goed bevallen. Hij straalt echt wat uit. De staf is met Van Gastel en Wouters heel compleet. Nu de spelersgroep nog."