'Twente raakt grootste talent kwijt: geïnteresseerde club gooit er schepje bovenop'
Contact geïntensiveerd

'Twente raakt grootste talent kwijt: geïnteresseerde club gooit er schepje bovenop'

25-05-2015 15:48
3

De kans is groot dat FC Twente in de zomer zijn grootste talent kwijtraakt. Na Valencia heeft nu ook Benfica zich officieel gemeld voor Bilal Ould-Chikh.

Het was al bekend dat de zeventienjarige aanvaller op de lijstjes in Spanje stond, maar Benfica heeft volgens A Bola een streepje voor. De Portugese kampioen heeft het contact met het management van Ould-Chikh de laatste dagen geïntensiveerd, als middel om op termijn tot een officieel bod over te gaan

Ook FC Porto schijnt interesse te hebben, terwijl Manchester United, Bayern München, Internazionale en AC Milan de situatie in Enschede monitoren. Ould-Chikh heeft derhalve wat te kiezen in de zomer. Benfica zou hem na het afronden van de eventuele transfer direct weer willen verhuren.

De kleine buitenspeler debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht van Twente en kwam in totaal negentien keer binnen de lijnen. Een paar maanden geleden haalde hij zijn neus op voor een nieuwe verbintenis, waardoor hij op het punt van vertrekken staat. Het huidige contract van Ould-Chikh loopt over een jaar af.