'Bayern München haakt af voor supertalent na ontmoeting met zaakwaarnemer'
Verschillen te groot

'Bayern München haakt af voor supertalent na ontmoeting met zaakwaarnemer'

30-05-2015 15:16

Bayern München maakt géén werk van de komst van Raheem Sterling. Het twintigjarige supertalent blijft voorlopig bij Liverpool, dat veel kopzorgen heeft.

Sterling weigert immers zijn tot medio 2017 lopende contract te verlengen, waardoor veel Europese topclubs hun kans schoon zien. Bayern München was één van de gegadigden, maar is afgehaakt na een ontmoeting met de zaakwaarnemer van de aanvaller, meldt Bild zaterdag.

De Duitse krant schrijft dat Bayern eerder deze week Adrian Ward op de koffie kreeg. De belangenbehartiger sprak met de Duitse kampioen over een eventuele transfer, maar al snel zou zijn gebleken bleek dat de verschillen te groot waren. Het gevoel was 'niet honderd procent', waarop beide partijen de gesprekken staakten.

De verwachting is dat Real Madrid binnenkort een poging gaat wagen voor Sterling. De nummer twee van Spanje staat op het punt Rafael Benitez aan te stellen en de trainer moet het Liverpool-talent naar Madrid halen. Benitez haalde Sterling vijf jaar geleden naar Anfield.