'Guidetti wordt beloond voor torenhoge eisen en kan naar Champions League'
Feyenoord moet lijdzaam toezien

'Guidetti wordt beloond voor torenhoge eisen en kan naar Champions League'

01-06-2015 12:05
7

Feyenoord, Sporting Portugal en Olympique Marseille trokken aan John Guidetti, maar de spits heeft nog altijd geen keuze gemaakt. Hij heeft er sinds maandag een nieuwe optie bij.

Olympique Lyon heeft zich volgens L'Equipe gemeld bij het management van Guidetti. De interesse van de nummer twee van Frankrijk sluimerde al langer en intussen begint Lyon steeds 'harder aan het touw te trekken'. De Zweedse huurling van Celtic zou wel oren hebben naar de geïnteresseerde club, die volgend seizoen weer in de Champions League speelt.

De toekomst van Guidetti is al maandenlang onderwerp van gesprek, maar witte rook blijft vooralsnog uit. Feyenoord had goede hoop en de voormalige lieveling van het legioen sprak ook lieve woordjes terug, maar financieel is een hereniging geen haalbare kaart.

Sporting Portugal leek de lachende derde te worden, maar ook de nummer drie van de Primeira Liga knapte af op de torenhoge eisen van Guidetti. Hij is in de zomer transfervrij, zodra zijn contract afloopt bij Manchester City. Ook Internazionale heeft naar verluidt nog stiekeme hoop op zijn komst.