Di Maria geeft duidelijkheid over toekomst en maakt einde aan transfergeruchten
Goed nieuws voor Manchester United

Di Maria geeft duidelijkheid over toekomst en maakt einde aan transfergeruchten

05-06-2015 09:51
1

Angel Di Maria heeft een einde gemaakt aan de transfergeruchten die om hem heen cirkelen. De laatste weken werd hij in verband gebracht met een overgang naar Bayern München en Paris Saint-Germain.

In aanloop naar de interlands met Argentinië schept Di Maria duidelijkheid. "Ik ga eerst strijden met Argentinië om de Copa America en daarna keer ik terug naar Manchester United om daar mijn best te gaan doen volgend seizoen", tekent The Sun op uit de mond van de dribbelaar. "Ik heb er pas net een seizoen opzitten. Het was een moeilijk jaar voor mij, want ik had veel aanpassingstijd nodig."

In zijn debuutseizoen kwam Di Maria tot vier goals en twaalf assists. De laatste weken van de competitie werd hij door zijn trainer Louis van Gaal steeds minder gebruikt. "Ik paste me niet zo snel aan als dat ik van mezelf hoopte. De Primera Division en de Premier League zijn twee totaal verschillende competities. De Engelse competitie is een stuk harder. Makkelijk was het niet."

Argentinië begint het toernooi om de Copa America op 13 juni met een wedstrijd tegen Paraguay. Di Maria hoopt daar de frustraties van afgelopen seizoen van zich af te spelen. De 27-jarige Argentijn hoopt in het nieuwe seizoen met een frisse start te kunnen beginnen. Hij kwam afgelopen zomer voor een recordbedrag van 75 miljoen euro over van Real Madrid.