Simeone zet zinnen op spectaculaire zomertransfer: Een ideale versterking
"Ik weet dat de club bezig is"

Simeone zet zinnen op spectaculaire zomertransfer: "Een ideale versterking"

10-06-2015 11:23
3

Atlético Madrid heeft zijn zinnen gezet op de komst van Carlos Tévez. Dat bevestigt Diego Simeone, de flamboyante trainer van de hoofdstedelingen, woensdag in Spanje.

Simeone is zéér gecharmeerd van Tévez, die nu nog onder contract staat bij Juventus. In Italië is de spits waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken, ook omdat jeugdliefde Boca Juniors nadrukkelijk aan hem trekt. Atlético hoopt Tévez echter nog wat jaren in Europa te houden.

"Ik heb nog niet gesproken met Carlos, maar ik weet dat de club bezig is met zijn zaakwaarnemer", bevestigt Simeone in gesprek met AS. "Ik wil graag werken met spelers als Tévez. Hij heeft heel veel aspecten in zijn spel die mij bevallen."

"Voor het voetbal dat wij spelen is hij een ideale versterking", vervolgt de Atlético-trainer. "Niet alleen zijn doelpunten, maar vooral zijn strijdlust is belangrijk voor Atlético. Ik zie hem graag komen."

Tévez stond afgelopen zaterdag nog in de finale van de Champions League met Juventus. FC Barcelona was met 3-1 te sterk en de Argentijnse international was in grote delen van de eindstrijd in Berlijn onzichtbaar.